Workshops

MiddelburgWorkshop FOR YOU!
Een unieke workshop in Middelburg waarbij je een aantal technieken leert om dagelijks jouw haar nieuw leven in te blazen. Denk hierbij aan: Hoe werk ik met een stijltang? Hoe moet ik mijn armen houden, want tijdens het vlechten bij mijzelf worden ze moe! Hoe kan ik variëren? In de ochtend doe ik snel een staart, want ik heb er geen tijd voor. Die staart kan er met weinig moeite toch leuk uit zien.
Het enige dat ik met een schuifspeldje kan is hem kwijtraken…
Na deze workshop kan je meer! Wil je dit soort dingen weten dan is For You! een uitkomst. Verzamel een groepje vriendinnen en plan een avondje uit. Het belooft een gezellige en leerzame avond te worden.

MiddelburgWorkshop BEAUTIES&CUTIES
Ben jij papa, mama of werk je met kinderen? Deze workshop is voor jou! Je leert verschillende haarstijlen. Je mag zelf aangeven wat je graag wilt leren. Het is laagdrempelig en je hebt geen voorkennis nodig. Kun je al een hoop dan ga ik je uitdagen, zodat je naar huis gaat met nieuwe inspiratie. De poppen waar we op werken zit lekker stil, dus je kan 2 uur oefenen. Meisjes worden blij van mooi haar! Helemaal als het geen pijn doet en het snel gedaan is. Hoe moet je je handen houden? Hoe kun je de kinderen of jezelf het beste positioneren?
Welke materialen moet ik gebruiken? Wil je een stapje verder? Schrijf je dan in voor de workshop BEAUTIES&CUTIES.

Binnen de groep zal ik er voor zorgen dat iedereen op hun eigen niveau aan de slag kan. Informatie over de prijzen kun je hier vinden.

Middelburg workshop

Middelburg workshop
Kapsel welke kids en tieners ontzettend leuk vinden.