Workshop opsteken

Haren opsteken? Kan je dat leren bij een workshop van MLoW Hair? Ja dit kan! Ik start met het aanleren van een aantal technieken en daarna kun je hiermee spelen. Er is daarna altijd ruimte om aan te geven wat je mooi vindt en nog wilt leren. Komende week heb ik twee workshops For You! Dinsdag een workshop opsteken bij jezelf met 6 dames en woensdag gaan we vooral vlechten en krullen maken met een stijltang. Wil je ook een gezellige en leerzame avond met een groepje vriendinnen, collega’s, buren etc.? Stuur mij dan een berichtje met je voorkeur data op een rijtje en dan prikken we een moment. De workshops zijn in de avond van 19.45 uur tot 21.45 uur.

Aanmelden voor Beauties and Cuties?
Voor 17 of 18 oktober is er een aanvraag voor een workshop om te leren vlechten bij een ander. Ik heb nu twee aanmeldingen voor de workshop Beauties and Cuties.
Wil je weten wat het inhoud klik dan op de bovenstaande link. Mocht je zin hebben in een avondje uit en wil je graag leren hoe je het haar van bijvoorbeeld je dochter op verschillende manieren kunt vlechten? Geef je dan snel op! De data met de meeste aanmeldingen zal geprikt worden. Aanmelden kan hieronder.

event 300x256 - Workshop opsteken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *