Wij zijn verhuisd!

De titel zegt genoeg. Wij zijn verhuisd!  Wij zijn super blij met onze nieuwe woning! De woning is gelegen in dezelfde wijk als onze vorige woning (Mortiere, Middelburg). Op 22 december 2020 hebben we de sleutel in ontvangst genomen. Half januari zijn we echt verhuisd. Super fijn dat zowel wij als onze meiden zich al vanaf het eerste moment thuis voelen. 

De woning is heel licht en we hebben zowel in als rondom het huis meer leefruimte. Wat ook heel tof is is dat ik onze aanbouw heb omgebouwd tot mijn nieuwe salon. Hieronder zien jullie wat foto’s. Zoals je kunt zien heb ik in de hoek waar ik werk veel daglicht. Er is een lichtkoepel en in deze ruimte zijn nog 3 ramen. De entree is een deur met glas, dus ook hier komt extra daglicht mijn kamer binnen. Dit is super! Deze deur zorgt ook voor een eigen ingang. Mijn klanten kunnen via de vrije achterom binnen komen.
Niet lang meer en dat zullen we onze stalen deur ontvangen, zodat we de ruimte volledig kunnen afsluiten van het leefgedeelte.
Op mijn muur heb ik magneet foto’s die ik kan wisselen afhankelijk van de workshop of het type klant dat ik heb. Zo kan de klant aangeven wat ze willen leren of wat ze gaaf vinden om zelf te krijgen.

Normaal gesproken start nu het seizoen van de bruiloften, festivals, feestjes. Vorig jaar toen mijn agenda aardig leeg raakte door de lock-down, dacht ik dat deze zomer alles ingehaald zou worden. Helaas, we zijn nog niet zo ver!
In het klein zijn er nog een paar bruiloften waar ik de hairstyling en de make-up mag verzorgen voor de bruid en/of dag gasten, maar dit is lang niet wat het was. Hopelijk komt het allemaal terug en mag ik veel klanten ontvangen in mijn salon. 

  • WhatsApp Image 2021 05 06 at 19.56.00 2 3 768x1024 - Wij zijn verhuisd!
  • WhatsApp Image 2021 05 06 at 19.56.00 1 2 768x1024 - Wij zijn verhuisd!
  • WhatsApp Image 2021 05 06 at 19.56.00 3 768x1024 - Wij zijn verhuisd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *