Vlechten

Leer bij jezelf vlechten, opsteken en je haar te krullen met een stijltang!? Dit kan tijdens de workshop FOR YOU! Vorige maand heb ik veel leuke opdrachten gehad. Vooral veel hairstyling voor bruiloftsgasten. Als je regelmatig op Facebook of Instagram kijkt dan is je dat niet ontgaan. Ook had ik een compleet nieuwe opdracht! Dit was een workshop bij de Zeeuwse Gronden in Terneuzen. Zowel begeleiders als cliënten hebben deelgenomen aan de workshop FOR YOU! Voor mij was het de eerste keer dat ik voor deze workshop op locatie ging. Ik kwam aan op de plaats waar Google Maps mij bracht. In een klein restaurant mocht ik alle spullen opbouwen. Het was een knus gezellig restaurantje. Auto voor de deur en uitladen maar…

IMG 7153 300x300 - Vlechten

Ik had speciaal voor deze workshop een map met instructiekaarten gemaakt van 5 verschillende kapsels. De deelnemers mochten hier foto’s van maken en kunnen er elk moment naar terugkijken. Ze lezen stap voor stap hoe het kapsel ook alweer moet. Deze map komt voor elke andere workshop gelegen. Ik ben er blij mee😃 Ik had net wat nieuwe spullen aangeschaft en die kon ik direct gebruiken (zie foto hierboven) Helemaal happy 😊 Inmiddels ben ik twee keer geweest bij de Zeeuwse Gronden en staan er komende week nog twee workshops op de agenda. Deze workshops zijn bij mij thuis. Heb je een groepje vriendinnen? Wil je een leuk uitstapje? Gezellig kletsen, thee drinken? Dit alles en verschillende nieuwe kapsels leren? Dit kan tijdens de workshop FOR YOU! Wil je meer informatie over deze workshop klik dan hierboven en als je meer informatie wilt over de kosten klik dan hier. Onderaan de blog zien jullie een collage van de workshop.

Inmiddels heb ik heel wat hairextensions aangeschaft en binnen. Ik ben bijna klaar voor het openen van deze workshop. Ook is het mogelijk om hairstyling te doen mét hairextensions dit kan per direct, zolang de voorraad strekt. Binnenkort een blog over hoe ik het tot nu toe vind gaan en wat mijn ervaringen/bevindingen zijn. Hou de site in de gaten!

IMG 7149 300x300 - Vlechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *