Visagie

Vorige week was er een photograpic nail bootcamp gaande in Middelburg. Zowel Nederland als België waren present. De nagel styliste bedenkt welke nagels ze gaat maken, welke visagie nodig is en hoe de foto eruit moet gaan zien. Het was druk op de set en last minuut kreeg ik een bericht van Monique of ik bij kon springen met visagie. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het klonk leuk, dus ik ben gegaan. Ik kwam aan bij de Nagelstudio en ontmoette Froukje die het initiatief heeft genomen om dit event te organiseren. Er was een fotograaf, visagie, modellen en natuurlijk de verschillende nagelstylisten. Ik voelde me gelijk welkom. De mensen waren vriendelijk en gastvrij. Toen werd ik voorgesteld aan mijn model en kreeg ik de opdracht van de nagel styliste om te werken met zwart en goud zoals de nagels. De nagels waren mat zwart en de binnenkant goud. Zag er gaaf uit! Ik kreeg een plaatje te zien om een beeld te krijgen van de stijl. Heerlijk dat ik zo los kon gaan met make-up! Ik ben gewend om bruidjes en dag gasten op te maken en dan is de opdracht vaak naturel make-up, dus dit was even wat anders.

Normaal is de persoon die je opmaakt degene die beoordeeld of het goed is, maar nu was dat de nagelstyliste. Leuk zo’n nieuwe ervaring! Zelf heb ik de foto al gezien, maar omdat het een wedstrijd is mogen de foto’s nog niet online. De foto is echt heel gaaf geworden en ik ben benieuwd naar de andere resultaten. Het was een toffe ervaring en wie weet volgen er meer van dit soort opdrachten. Wanneer ik de foto mag delen zien jullie het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *