Salon in huis!

Heerlijk, ik heb een salon in huis! Eigenlijk was ik hier helemaal niet mee bezig. Het is een beetje gek gelopen. Eerst zag mijn man een kappersstoel te koop staan en hij vroeg of ik die wilde hebben. Het was een mooie stoel zelfs voor in de huiskamer. Daar heeft deze stoel dus ook een paar weken gestaan. Begin van de meivakantie kreeg ik de gelegenheid om make-up over te nemen incl. organisers en ketting paspoppen.

In december stond ik op de wintermarkt in Domburg. Mijn zus gaf mij toen een koffer vol accessoires uit haar winkel om te verkopen. Inmiddels had ik verschillende koffers vol. Ik vond de spullen zo mooi dat ik ze wilde uitstallen en organiseren. Ik ben toen met mijn man in overleg gegaan met de vraag: ‘Kan ik de zolder leeg halen en een salon in huis maken?’
Dit was een kort overleg, want als ik hier een waardevolle ruimte van wilde maken en ik het voor elkaar kon krijgen dat onze opslag een andere plek kreeg dan is dat natuurlijk super! We hebben veel spullen weg gegeven. Ook zijn we naar de stort gegaan en als je creatief om moet gaan met de ruimte krijg je nieuwe inzichten. Grote schoonmaak was direct gestart!

Ik laat daar dan ook weinig tijd overheen gaan. Het was tenslotte vakantie en als ik iets in mijn hoofd heb voer ik het graag gelijk uit. Mijn doel was om deze plek voor dinsdag 30 april af te hebben, want dan had ik mijn eerste klant.
Dag 1 zolder leeg van de spullen die een andere plek moesten krijgen.
Dag 2 nieuwe inrichting en klaar!
Ik moest alleen nog een spiegel kopen en ophangen. Dit hebben we maandagavond na een gezellige dag in Breda samen gedaan. Helemaal blij met mijn eigen salon!

Ik heb alles bij de hand, goed licht en dat werkt heerlijk. De klant krijgt gelijk een rondleiding door het hele huis, want we moeten naar de zolder. Dus wil je ons huis zien!? Kom dan voor een Try-out in mijn salon!:)
Er is zelfs een gelegenheid om tasjes, sieraden en make-up te kopen!
Uiteraard kom ik ook nog steeds op locatie.
Hieronder zien jullie een paar foto’s.

IMG 20190430 203526 768x1024 - Salon in huis!
IMG 20190430 203457 - Salon in huis!
DSC9899 - Salon in huis!
Eerste klant in salon MLoW 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *