Over mij

Over mij
Laat ik mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Marie-Louise Fliers-Paulissen. Geboren in Goes in een mooi groot gezin. Op mijn 6de ben ik verhuist naar Vlissingen en daar ben ik opgegroeid. Ik heb twee oudere zussen, een jonger zusje en twee broertjes die een stuk groter zijn dan ik. Zelf zouden ze zeggen: Én een stuk wijzer 😉
Als jong meisje was ik naast sport, dansen en zingen veel bezig met mijn haar. Mijn zusje was toe al vaak de klos. Toen ik begon was het niet meer dan een palmboom op haar hoofdje. Zelf heb er ook al heel veel looks gehad. Het liefst had ik elke dag een ander kapsel. En dat heb ik nog steeds. Het ene kapsel mooier dan de ander. In die tijd hadden we de luxe van YouTube niet en was het vooral zelf uitproberen. Mooie tijd!

Mijn gezin
Ik ben sinds 2008 getrouwd met Raphael Fliers. Beide zijn we opgegroeid in Zeeland en wonen we met veel plezier in Middelburg. In 2012 kregen we onze eerste dochter Jaella Joy en in 2014 kregen wij Jesmay Giselle. Twee dochters is voor mijn natuurlijk een feestje! Deze dames zijn ook regelmatig mijn modellen en zijn niet bang voor de camera. Ze hebben ook een andere hobby voor de camera namelijk: vloggen! Wil je wat zien klik dan op de hyperlink.

Mijn werk
Sinds 2006 sta ik met veel plezier voor de klas na het behalen van mijn diploma op de Fontys Sporthogeschool in Tilburg. Een leuke opleiding waarin je veel bezig bent met samenwerken, sporten en lesgeven. Na een aantal jaar bewegingsonderwijs en danslessen op de Nehalennia in Middelburg, geef ik sinds 2011 het vak podiumkunst en regisseer ik verschillende producties binnen de school. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan gerust de lipdub, flashmob of de Mondia tour. Dans, toneel, muziek, beeldende kunst en zingen zijn een mooi middel om tieners te zien groeien in zelfvertrouwen en te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

MLoW Hair
Regelmatig kreeg ik de vraag: Hoe krijg je je haar zo? Hoe doe je het haar van de meiden? Kan ik dat ook leren? Na een aantal jaar oefenen op vrienden, familie en andere bekende ben ik gestart met MLoW Hair. Ik ben begonnen via Instagram en Facebook en na een tijdje vond ik het tijd voor een eigen site. Het bezoekers aantal is zeer wisselend. Bij het posten van een blog gaat het bezoekersaantal flink omhoog. Leuk dat mensen de tijd nemen om deze te lezen!

MLoW Beauty
In 2016 heb ik een cursus visagie gedaan bij Mieke Petiet. Wat ik daar geleerd heb zal ik ook toepassen wanneer ik een opdracht heb voor make-up, want dat is ook mogelijk binnen bij mij. Als je naar een feestje gaat weet ik wel raad!

Surf lekker rond op deze site en als je vragen hebt neem contact! 

Groetjes Marie-Louise