MLoW Musical

Wat was het bijzonder gaaf 18 juli 2021! De kids deden het TOP! Het was heel spannend, want best veel leerlingen moesten in de week voor de musical getest worden door besmettingen in de klas. We wilde natuurlijk niets liever dan dat we compleet zouden zijn. Tot op 17 juli waren er nog uitslagen die binnen moesten komen. Ik had besloten om het los te laten, want ik had er geen invloed op. Toen ik een berichtje kreeg dat iedereen negatief was heb ik wel een vreugde dansje gedaan! We waren helemaal compleet!! Wat een feest!

De kids hebben het super goed gedaan. Om te beginnen stonden de kids van 6-7 jaar in the spot lights. We hadden publiek alsof de zaal vol zat en de sfeer zat er goed in!
De kids van MLoW Musical Fun speelde de voorstelling ‘De wielen van de bus.’ De banden gingen lek, maar al snel konden we verder op reis. De kinderen voelde zich als een vis in het water op het toneel. Zo leuk om te zien! De foto’s geven een beeld van deze voorstelling.
Na de busreis kwamen we aan op onze bestemming. Het was daar super mooi en we gingen vossenjacht spelen. Er kwamen verschillende opdrachten voorbij. Het reisje op toneel werd afgesloten met liedjes zingen en marsh mellow’s rondom het kampvuur. Het was een super leuk avontuur! Na de voorstelling stond er een mooie bus van AMZ buiten en hebben alle kids een kijkje mogen nemen in de bus.
In de volgende blog zal ik schrijven over de voorstelling ‘De GVR meets Annie’

Inmiddels is het seizoen gestart en hebben we ook jongens die op MLoW Musical zitten. Zingen, dansen en acteren is ook leuk voor jongens!
We gaan er het komende seizoen weer tegenaan!
ochtend 33 scaled - MLoW Musical De wielen van de bus 65 scaled - MLoW Musical De wielen van de bus 148 scaled - MLoW Musical De wielen van de bus 151 scaled - MLoW Musical De wielen van de bus 199 scaled - MLoW Musical De wielen van de bus 220 scaled - MLoW Musical De wielen van de bus 228 scaled - MLoW Musical ochtend 02 scaled - MLoW Musical WhatsApp Image 2021 07 18 at 14.09.20 - MLoW Musical 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *