MLoW Musical

Het is nu een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik heb het druk gehad met een andere uitdaging die ik ben aangegaan van de zomer. Namelijk MLoW Musical!
Wat is het dan wat je nu doet? Is een vraag die ik in het begin vaak kreeg. Is het eenmalig, voor een periode of elke week?

Het idee begon in de zomervakantie. Een school jaar lang, elke week Musical lessen geven aan kids van 7 tot 12 jaar.
Toen realiseerde ik mij al snel dat als ik dit wil dat ik na de zomer van start moest gaan of een jaar wachten.
Ik heb voor het eerste gekozen. De brainstormfase was kort en de acties kwamen snel. Ik had twee weken om alles te regelen, want daarna ging ik met mijn gezin en vrienden naar Kroatië.

Toen ik begon was ik voorzichtig en had ik gekozen voor één les voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Best een groot leeftijdsverschil tussen de jongste en oudste hé? Dat vind ik ook! Het was safe, omdat ik geen idee had hoeveel kids dit zouden willen doen. Op deze manier was de vijver groter om uit te vissen. Later ben ik overstag gegaan en heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan en een tweede groep aansluiten erachter aan te plakken en voor kwaliteit te gaan. Spannend, want ik had tot dan toe alleen nog maar potentiële leerlingen. Ik heb gelijk de huur verlengt en dat ging heel makkelijk. De flyer heb ik aangepast en een week voor ik van start ging stroomde de aanmeldingen binnen voor een gratis proefles.

IMG 0751 1024x1024 - MLoW Musical

Nu een maand verder heb ik nu 4 lessen MLoW Musical gehad en ik vind het super leuk met deze doelgroep. In de eerste groep heb ik 20 leerlingen en in de tweede groep zitten er 11. We zijn begonnen aan een dans en een stuk zang. Voor toneel spelen we nu vooral nog spelletjes en zie ik dat de leerlingen er heel veel lol in hebben. We werken naar een voorstelling die we spelen aan het einde van het seizoen. Het raamwerk van het verhaal is klaar, maar ik wil de leerlingen ook ruimte geven om bepaalde scenes vorm te geven. Deze week heb ik besloten om de lessen met 10 minuten te verlengen van 60 minuten naar 70 minuten. Wil je MLoW Musical in de gaten houden? Kijk dan mee op FB of Instagram.

Met hairstyling en make-up ben ik gewoon door gegaan en heb ik de eer gehad om best wat bruidjes te doen. Zowel hairstyling als make-up, dus dat is heel tof. Ik heb ook nog andere opdrachten gekregen, maar dit ga ik met foto’s en een blog een volgende keer vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *