MLoW Musical is er klaar voor!

We zitten in de laatste fase van de Musical lessen voor dit seizoen. De leerlingen van MLoW Musical en Nehalennia K&C zijn er klaar voor! Althans we zitten op schema 😉
Zaterdag 8 juni hebben we de eerste musical van de MLoW Musical Fun. De kinderen van 6 tot 9 jaar gaan in de voorstelling naar een ‘Musical Museum’. ‘ Tita Tove is de eigenaar beloofd dat het een onvergetelijk dag zal zijn vol wonderbaarlijke klanken en betoverende dansen. Kaartenverkoop gaat via de mail: mlow.events@gmail.com.
Er is een voorstelling om 10.00 uur en een voorstelling om 11.00 uur in het theater van de Kruisweg 2, in Middelburg.

Musical Museum 2 724x1024 - MLoW Musical is er klaar voor!

Zaterdag 29 juni is de voorstelling van de groepen vanaf 9 jaar. ‘DELEN’ is de derde voorstelling in een reeks.

‘De creativiteitsstrijd’ 2022
Een tijd waar creativiteit verboden was. Het was een moeilijke tijd, maar uit onderzoek bleek dat creativiteit juist heel veel bijdraagt. De strijd is voorbij!

‘WAT NU?’ 2023
Na deze strijd kregen de jongeren last van het zoutzakkensyndroom en plankenkoorts. Creativiteit was ver te zoeken. Door therapie hebben de jongeren dit weten te overwinnen. De theater directeur beloofd dat de patiënten mogen optreden in het theater als ze deze succesvol afronden.

‘DELEN’ 29 juni 2024
De therapie is succesvol afgerond. Nu is het tijd om creativiteit weer te delen met publiek. Ze komen op het geweldige idee om een benefietvoorstelling te organiseren vol zang, dans en een mooie boodschap. Het blijft niet bij een leuk verhaal vol dans, zang en muziek.
We gaan het ook in praktijk brengen. 10% van de opbrengst van de kaartverkoop gaat direct naar een goeddoel ook is het mogelijk om te doneren m.b.v. een QR code of deze link. De leerlingen van MLoW Musical en Nehalennia K&C zijn de QR code al aan het verspreiden. We delen graag ons verhaal met jullie! Kom je kijken? Neem iemand mee die een leuke middag of avond uit kan gebruiken. De voorstelling speelt om 15.15 uur en 19.15 uur in de Schouwburg te Middelburg.
Tickets bestellen? middagvoorstelling | avondvoorstelling

Delen 2 724x1024 - MLoW Musical is er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *