Home

Welkom bij de home page van MLOW HAIR!
Op deze site kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om er achter te komen of MLoW Hair is wat je zoekt.
Heb je bijvoorbeeld een bijzondere dag? Wil je dat je haar speciaal zit?
MLoW Hair verzorgt hairstyling en kan deze uitvoeren binnen jouw wensen. Je kan aangeven wat je graag zou willen en het komt voor elkaar.

MLoW Hair workshops
Wil je leren hoe je het haar van je dochter kan vlechten of op een simpele manier toch leuk uit kan laten zien? Moet je de basis nog leren of kan je al een stap verder? Bekijk dan voor meer informatie de pagina workshops. Daar zul je ook informatie vinden over de workshop FOR YOU! Dit is de workshop die jou leert hoe je je eigen haren kan voorzien van verschillende kapsels. Naast dat deze workshops leerzaam zijn is het een gezellige avond weg met je vriendinnen.

Blogs
Af en toe schrijf ik een blogje en deel ik mijn ervaringen. Ook zie je resultaten van klanten voorbij komen. Dit zijn foto’s die ik ontvang van deelnemers aan de workshop of na een hairstyling en make-up. Een enkele keer schrijf ik en blog die niet direct met de workshop of de hairstyling en make-up te maken hebben. In dat geval is het vaak een persoonlijke blog.
Leuk om een kijkje te nemen! Klik hier.
Ook kun je navigeren naar over mij om iets meer te weten te komen wie er achter de naam MLoW Hairstyling en Make-up zit.

Veel plezier op deze site en ik hoop je te ontmoeten als je mooi haar wilt hebben voor welke gelegenheid dan ook of als je zin hebt in een gezellige workshop!

DSC3383 300x169 - Home

Volg MLoW Hair op Instagram en Facebook!