Hairextensions

“Pssst! Ik heb een idee!”
In deze nieuwe blog hieronder ga ik het je vertellen…..

Wist je al dat hairextensions helemaal hot zijn?
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Je kunt ze inmiddels op allerlei manieren gebruiken en bevestigen. MLoW Hair gaat een vervolg op de workshop FOR YOU! aanbieden.
Namelijk de workshop: CLIP-IN!! Afgelopen week sprak ik hierover met een vriendin. Ken je dat? Gewoon lekker sparren over dingen waar je mee bezig bent? Terwijl je aan het praten bent krijgt je idee steeds meer vorm. Voor het slapen gaan hadden mijn man en ik het er nog eens over en toen ik van de week wakker werd wist ik zeker dat ik dit wil doen!
Ik droomde namelijk dat ik een workshop CLIP-IN aan het geven was. Ik vond het super leuk en de deelnemers hadden het zichtbaar naar hun zin. Toen ik wakker werd zat ik vol ideeën!
Dan ga je het er nog eens over hebben en moet je komen met een plan. Over mijn plannen hoe ik het organisatorisch wil aanpakken ga ik jullie niet lastig vallen, maar jullie willen vast weten wat je kan verwachten. Ik stel het mij nu zo voor: Een avond met je vriendinnen spelen met extensions, kijken wat leuk staat, tips krijgen om ze te verwerken in een kapsel en meer. Wil je een keer een lekker gek kleurtje voor bijvoorbeeld een festival, maar je wilt er niet aan vastzitten? Dit is een leuke gelegenheid om van alles te proberen, voordat je iets aanschaft! Is het niets dan doe je ze weer uit en probeer je gewoon een andere. Naturel look extensions zijn er ook in verschillende kleuren en maten. Zelf heb ik wel eens een kapsel in mijn hoofd, maar net iets te weinig haar.
CLIP-IN hairextensions zijn dan een uitkomst en niet schadelijk voor je haar. Wat denk je ervan? Ik heb er zin in, maar voor het zover is heb ik nog een stappenplan te doorlopen. In de tussentijd geef ik de huidige workshops en hairstyling en kun je hier gebruik van maken. Wanneer ik van start ga met CLIP-IN!! weet ik nog niet, maar in mijn dagverslag op Instagram laat ik weten wanneer er een up-date is van deze ontwikkeling. Als je mij volgt dan krijg je regelmatig foto’s van leuke kapsels te zien en kun je makkelijk de dagverslagen bijhouden. Je kunt deze blog ook volgen als je geen Instagram of Facebook hebt.

DSC7606 300x294 - Hairextensions
Paars met roze hairextensions
DSC7713 271x300 - Hairextensions
Bruine hairextensions
DSC7716 300x169 - Hairextensions
Bruine lokken hairextensions voor een dag! I love it!
DSC7699 300x169 - Hairextensions
Lowlights look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *