Gelukkig nieuw jaar!

Lieve bezoekers,
Allereerst wens ik jullie een gelukkig, voorspoedig en gezond jaar met uiteraard mooi haar.
Eind 2017 ben ik online gegaan met MLoW Hair en in 2018 ging ik van start met mijn eerste workshops. Wat een leuke ontdekking dat er daarna het hele jaar regelmatig aanvragen zijn voor workshops.
Richting de zomer zijn er veel bruiloften en ik vond het een eer om het haar van verschillende bruidjes en bruiloftgasten te mogen doen. Inmiddels staan er ook al afspraken voor bruidjes in het komende jaar de agenda. Mooi vooruitzicht en ik wens alle bruidjes veel plezier bij de voorbereiding, maar nog belangrijker een goed huwelijk!

Afgelopen week heb ik op de wintermarkt gestaan in Domburg. Deze markt komt elk jaar terug en was voor mij de eerste keer. Het was druk en gezellig. Het was goed georganiseerd en een leuke gelegenheid. Als je er niet bent geweest. Het is een aanrader voor dit jaar!

Ik stond in een tent en de bezoekers waren in de gelegenheid om gratis op de poppen te proberen en leren. Ik had ook een tafel met sieraden en andere goodies. Wij stonden wat verder van de live band, dus mijn box en feelgood playlist kwam goed van pas. Er waren in de tijd dat ik daar gestaan heb 10 meiden/jonge vrouwen die de kans hebben gepakt om voor maar 5 euro hun haar te laten vlechten. Voor 2,50 mochten ze een gekleurde hairextension laten mee vlechten. De roze was heel populair!
De kou viel me mee op de wintermarkt, maar het lijkt mij toch ook heel leuk om op een zomerse dag tijdens een festival dit te doen. Al is het in NL altijd de vraag of het goed weer is. Voor de bezoekers is het vooral belangrijk dat het droog is denk ik.

Dit was mijn eerste blog van het jaar. Maak een mooi jaar van 2019 en als je mooi haar wilt bij een speciale gelegenheid neem gerust contact met me op.

Groetjes Marie-Louise

IMG 0580 1024x1024 - Gelukkig nieuw jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *