Bruidskapsels en Bruidsmake-up

Voor een bruiloft moet er van alles geregeld worden. Leuk om te ontdekken dat bruidjes in hun zoektocht naar bruidskapsels en bruidsmake-up bij MLoW Hairstyling & Make-up uitkomen! Elke bruid is anders en naast mijn eigen stijl (met name vlechten) wil ik vooral luisteren naar de wensen van de bruid. Hier uit komen vaak leuke nieuwe creaties. Hoe werkt het? Eerst krijgt de bruid een offerte. Na goedkeuring leggen we de datum vast en plannen we een Try-out. Van de kapsels maken we foto’s, zodat de bruid er thuis nog eens naar kan kijken en dat ik na een lange tijd nog weet wat we gedaan hebben.

Het komt ook voor dat een bruidje na de Try-out toch nog een ander bruidskapsel tegen komt wat nog mooier is. We bespreken het en bekijken of er nog een Try-out voor nodig is. Voor de make-up zijn we er vaak al snel uit. De bruidjes die ik heb gehad zijn heel helder in wat ze mooi vinden. Dan is het een kwestie van uitvoeren en nummers noteren. In januari ga ik een dag naar Amsterdam om nieuwe technieken te leren binnen de hairstyling voor bruidskapsels! Ik heb er zin in en ben enthousiast! Ik zal deze dag delen via mijn Instagram story.

Nieuwe opdrachten
Komende periode heb ik nog wat leuke nieuwe opdrachten op de planning staan. Het kwam op mijn pad en ik heb het eerst overwogen, omdat ik het al best druk heb. Toch vond ik het leuk om te proberen om te kijken wat ik er van vind. Ik ga een openingsdans maken en aanleren voor een stel dat gaat trouwen. Afgelopen maand hebben we een kennismakingsgesprek gehad en de wensen besproken. Bij het open van de deur zag ik dat het een oude bekende was van z’n 10 jaar geleden toen ik op een blauwe maandag een jaar volleybal heb gedaan. Dit maakt de opdracht wel extra leuk! Ook ben ik benaderd voor een meidenkinderfeestje voor een tweeling. De meiden leren vlechten, krijgen allemaal een mooie vlecht, nagels lakken, ketting maken, dansen en schminken! Klinkt als een echt meiden feestje toch?

Hieronder wat foto’s van bruidskapsels en bruidsmake-up van het trouwseizoen 2019 MLoW hairstyling & Make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *