Bijzondere tijden!

Het is nu best een tijdje geleden dat ik een stukje geschreven heb. Nu leven we in bijzonder tijden. Staan we stil? Of gaan we harder dan daarvoor? Moeten we om denken? Of zijn er voor jou nu juist kansen? Iedereen zit er in, maar iedereen beleeft het anders.

Alles rondom hairstyling en make-up stond stil. Langzaam kwam de ene na de andere afmelding. Ik ben in de tweede week gestart met het verhuizen van de salon binnen ons eigen huis! Ik had alle tijd hiervoor, want voorlopig had ik geen klanten. Ook de site werd niet bezocht. Er waren geen feestjes, bruiloften en fotoshoots….
Mijn meest populaire kapsel in deze periode was de snelle knot. Inmiddels is alles steeds meer ‘normaal’ aan het worden. Ik heb mijn eerste klant gehad afgelopen week. De site is weer actief bezocht en er staan nieuwe afspraken in de agenda. De trouwfeesten zijn uitgesteld en gelukkig zijn de stelletjes ook na de ‘lockdown’ nog steeds lekker verliefd. De bruiloften zijn vooral na de zomervakantie in mijn agenda.

De tijd gaat snel en we zitten inmiddels in de week voor de zomervakantie! Afgelopen week heb ik met de leerlingen van de musical lessen het seizoen kunnen afsluiten met een optreden in de speeltuin Meiveld. Het was een alternatieve manier, maar zeer geslaagd! We hadden heerlijk weer en was heel wat publiek. Ik ben erg trots op de groep! Ik hoefde niet lang na te denken of ik door zou gaan met het verzorgen van deze lessen. Sterker nog er komt een nieuwe groep bij! Ik zal hier binnenkort iets over schijven in een andere blog.

Inmiddels is het best lang gelden dat ik een stukje gedeeld heb op deze site.
De mensen die mij volgen op Instagram en Facebook hebben gezien dat ik een toffe cursus heb gedaan namelijk texturizing en updo’s! Ik heb veel geleerd over producten en een aanschaf gedaan van de volledige lijn van KEUNE.
Naast de informatie en het gebruik van de producten heb ik natuurlijk ook mooie kapsels geleerd. Hieronder zien jullie de het resultaat.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *