Up-date MLoW

Het laatste bericht op mijn website is ruim een jaar geleden. Het is duidelijk dat de site geen prioriteit had. Na een jaar heb ik wel een up-date voor de mensen die het leuk vinden om te lezen wat de stand van zaken is!
Het is misschien opgevallen dat ik op Instagram ook niet heel actief ben als het gaat om hairstyling en make-up. Ik heb nog best wat klanten gehad in 2022, maar vanaf de meivakantie had ik 4 voorstellingen die gepresenteerd zouden worden.
Girls on road trip, #instappen maar, Nehalennia in de Spot en tot slot met MLoW een optreden in de Schouwburg ‘De creativiteitstrijd’. Nu had ik al een keer met mijn klassen (Nehalennia) een optreden verzorgt in de Schouwburg, maar met MLoW Musical was het de eerste keer. Het was echt super tof! Op de tab MLoW Musical op deze site zien jullie toffe foto’s van deze onvergetelijk dag, maar ook van de strijders 6 t/m 8 jaar in de musical #instappen maar. Wat is het toch leuk om kinderen en volwassenen te zien stralen op het podium. De weg er naar toe is ook zo mooi om te zien!

Inmiddels zitten we in een nieuwe seizoen! Met Nehalennia hebben we al wat projecten achter de rug. Zo hebben twee klassen van mij lesgegeven op de Crypressenhof in groep 3 en groep 5. Dit hebben de kinderen afgesloten met een optreden voor ouders. Het was een feestje!

Net voor de kerstvakantie hebben we op de Breeweg ‘Show your Talent’ georganiseerd. Spontaan maakte leerlingen muziek met elkaar in de laatste week voor de vakantie! De sfeer was goed. Drie dagen in de grote pauze hebben we genoten van getalenteerde leerlingen van klas 1 t/m klas 6 in de kantine!

Er staan nog wat leuke projecten op de agenda. Zo hebben we 8 februari Nehalennia’s got talent in het theater van de Kruisweg. Inmiddels zijn we op de helft van de audities voor deze avond en het beloofd heel gaaf te worden. Op 1 april staan we met klas 4 in de Mythe in Goes met een voorstelling over identiteit. We doen mee aan een wedstrijd voor middelbare scholen.
Op 4 april hebben we een optreden ‘Nehalennia on stage’ voor zowel de Kruisweg als de Breeweg leerlingen. Deze avond is te beleven in de Spot.

In de tussentijd zijn we druk bezig met de musical lessen en is het verhaal voor zowel MLoW Fun als de andere groepen zo goed als af.

MLoW Fun gaat optreden in het theater van de Kruisweg met de voorstelling MLoW Pyjama Party.
En de andere groepen (Adults, Sparkles, Shine en Jewels) zijn bezig met een vervolg op ‘De creativiteitsstrijd’. De voorstelling is in de Schouwburg op 10 juni. De voorstelling heet: En nu…?
Wil je op de hoogte blijven? Volg dan Facebook of Instagram van MLoW Musical.

Nu vraag je je misschien af…Hoe zit het dan met MLoW Hairstyling en make-up?
Ja dat vraag ik mijzelf ook een beetje af. Sinds oktober heb ik een elleboog blessure opgelopen na een peesontsteking. De antibiotica heeft gelukkig goed gepakt, maar er is een na sleep. Wanneer ik mijn arm belast zwelt mijn elleboog. Binnenkort heb ik weer een onderzoekje om er achter te komen wat er mis gaat. Gelukkig is het mijn linkerkant, maar ik moet enorm doseren wat ik wel en niet doe met mijn arm.

In de zomervakantie ben ik begonnen met een grime/schmink cursus. Dit gaat wel prima omdat ik dan alleen rechts gebruik, maar voor hairstyling en make-up vraag ik toch echt meer van links, dus zolang ik last heb van deze arm zal ik geen opdrachten aannemen. Zodra ik weer aan de slag kan laat ik het weten.
Voor nu hou ik mij bezig met mijn werk op Nehalennia en MLoW Musical. Hopelijk is mijn armblessure snel voorbij en kan ik ook Hairstyling en Make-up op pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *